29. oktober 2011

Nyheter!

Lenge siden sist nå! Men så har det skjedd mye også. Leiligheten er solgt og flytteprosessen er i gang, derfor har bloggen og strikkingen lidd litt... I tillegg er det andre ting på gang, i mars øker strikkehjemmets beboere med en liten jente :) Så da var det bare å finne frem til den rosa garnhylla hos Tjorven (garnbutikk). Drops har alpakkafest så da blir det alpakka-hentesett i rosa, beige og hvit. Gleder meg masse til å begynne på det! Tenkte å lage en liten jakke, sparkebukse fra Myk Start, djevellue og sokker.



I går fullførte jeg omslagsbodyen etter å ha fått garnet jeg manglet i posten. Valgte å bruke trykknapper i stedet for vanlige, noe jeg angret litt på i går kveld når jeg innså hvor mange knapper det faktisk var å sy på...! 10 stk totalt. Men veldig fornøyd til slutt da :) Også tror jeg faktisk jeg vil være glad for trykknappene når bodyen skal av og på.


Festet på søte hjerteknapper i tre til pynt :)


Veldig fornøyd med garnet også, supermykt og litt skinnende (Blue Sky Alpaca Silk). Eneste bakdelen er at det ikke kan maskinvaskes... Det er vel en nybegynner-feil i baby-strikke-verdenen :)


I dag har jeg bursdag :) og skal derfor lage kake, tenkte å prøve Cecilies eplekake, den så utrolig god ut! Nå har jeg prøvd bakeverkene hennes før så tipper den smaker like godt som vanlig.

18. oktober 2011

The end of the line...

Ja, da skjedde det jeg hadde fryktet! Jeg kjøpte for lite garn til omslagsbodyen i New York...!! Veldig irriterende, spesielt når jeg ikke har funnet noen norske garnbutikker som forhandler Blue Sky Alpacas. Heldigvis finnes internett, så nå har jeg kjøpt et nøste til av Silk & Alpaca i den engelske nettbutikken The Knitting Hut. Så da håper jeg det holder til de tre siste pinnene på selve bodyen og to små ermer :)



4. oktober 2011

Mykeste mye jakke

Ferdig med et prosjekt! Hurra! Denne tror jeg jeg begynte jeg på i sommer og er strikket i Du store alpakka sin Babysilk, et veldig mykt garn. Det passer jo bra når oppskriften heter mykeste myke jakke :) Den ble nok litt større enn opprinnelig planlagt (som vanlig når jeg strikker...), men babyer vokser jo fort så den må jo passe på et eller annet tidspunkt.


Knappene i perlemor har jeg kjøpt på Panduro, veldig fornøyd med kombinasjonen av garnet og disse knappene.




Oppskriften er fra Myk Start, kan ikke nevne ofte nok hvor mange fine oppskrifter som finnes i den boken!