29. mai 2012

Siste innspurt på dåpskjole

Ja, det går langsomt fremover med dåpskjolen, så det er lite annet å blogge om. Hvis jeg rekker håper jeg på å kunne strikke noen søte babytøfler/sko som passer til kjolen. De blå på bildet har jeg strikket før og er supersøte. 



Tror de blir fine i hvitt med samme sløyfebånd som på kjolen.
Her er link til dansk oppskrift.

Mens jeg strikker som en gærning på kjolen er jeg med i trekningen til G-Anettes Give away

Ta en titt på bloggen hennes, hun lager utrolig mye fint! 

15. mai 2012

Flere babytepper

Vi har fått masse fine gaver til Ingrid, og gavene som er strikket må det jo blogges om! Har fått to fine tepper til, ett til fra svigermor og ett fra en venninne som også nylig fikk bebis. Ikke skjønner jeg hvordan hun har hatt tid til å strikke et stort teppe samtidig som var høygravid og har en liten en fra før! 

Begge teppene er sånn rett-frem og tilbake-tepper a la mor Aase-teppet. Ett i Drops Merino (det grå) og ett i det jeg tror er Nøstebarn-garn (det røde).


Man kan aldri få for mange babytepper, tusen takk! :)

12. mai 2012

Dåp x 2

Når oppskriften starter med "Legg opp 324 m på rundpinne 2,5", og fortsetter med "...strikk glattstrikk rundt til arbeidet måler ca 88 cm" bør man være godt motivert før man starter. Jeg har nemlig begitt meg ut på det ambisiøse prosjektet det er å strikke dåpskjolen til Ingrid. Nå har jeg kun 1,5 måned på meg så da blir det ikke så mye annet å blogge om :) Håper jeg rekker å bli ferdig. 


Oppskriften er dåpskjole 2 fra Sandnes garn sitt hefte med dåpskjoler. Heldigvis er Ingrid ganske snill så jeg rekker å få strikket litt hver dag. Nå er hun to måneder allerede, tiden bare flyr! 

Forrige helg var vi faddere i dåpen til Ingrids fetter, Brage. Mamman hans hadde ønsket seg og lett etter en sånn blå "Marius"-smekke fra Name It, så da tenkte jeg at jeg kan jo bare strikke en! Så fikk jeg brukt litt restegarn også!



Glemte å ta bilde før vi dro, så det ble et litt haste-bilde med mobilen på vei til kirken :)

Dåpskjole-oppdatering kommer etter hvert. Noe av det "spennende" med strikking er jo å ha tidsfrister...