29. juni 2012

Ferdig!!

Da var strikkemaratonet over... Endelig ble den ferdig!! Dåpskjolen! 


Det tok laaaang tid og jeg strikket den kortere enn oppskriften for å bli ferdig i tide, men er veldig fornøyd! Jeg strikket dåpskjole 2 etter Sandnes Garn sitt oppskriftshefte. Brukte bomullsgarnet Mandarin Petit.


Jeg gjorde noen endringer som å hekle Picot-kant rundt ermene og nederst på kjolen. Ble veldig fint sammen med perlene som er sydd på nederst på ermet, rundt halsen og langs kanten på lua.


Siden jeg fikk litt dårlig tid fikk jeg mamma til å strikke lua, men jeg heklet på kanten og sydde på perlene selv. Mamma strikket også søte små dåpssko siden jeg ikke rakk det heller... :)



Så det er mye å rope hipp hurra for:

- Ingrid som ble døpt på søndag
- å kunne strikke noe annet enn rundt og rundt med hvitt bomullsgarn...!
- at vi drar på ferie til Spania i neste uke
- gode venner som flytter nærmere oss, jeej Cecilie!
- mamma og svigermor som har hjulpet meg med vindusvask, babypass, matlaging og strikking av dåpslue og sko
- peoner (fantastisk fine blomster som jeg pyntet med i dåpen)



Dåpsdagen gikk som en drøm! Ingrid var snill og i partyhumør hele dagen og slukna kl 21 søndag kveld. Søte lille jenta mi :) Flere bilder med pynt fra dåpen kommer...

Nå er det bare å rydde opp etter dåpen og pakke til ferie i neste uke, gleder meg! Siden jeg har blitt tante igjen, fant jeg ut at jeg må strikke noe til den lille gullgutten. Når jeg så Pickles sine bilder av Midtsommer babyteppe på stranden, bestilte jeg garnpakken "kjekkas" med en gang! 



Superdeilig garn og veldig fine blåfarger! Forfriskende med noe blått etter alt det rosa i dåpen, hehe! ;) Gleder meg til å strikke på stranda i Spania!