21. august 2012

Trippel-hurra!!

I helgen var det mye å feire; Fem års bryllupsdag, Ingrid rundet fem måneder og det var ett år siden jeg startet bloggen! Sånn i blogg-ettårsdagens retrospekt har jeg nok planlagt og kjøpt inn garn til flere prosjekter enn jeg faktisk har fullført... (*skamme seg*). Men jeg har ikke blogget alle prosjektene jeg har fullført heller, så her er det også forbedringspotensiale!!

Så i samme stil har jeg begynt på nok et prosjekt uten å fullføre de jeg har liggende (gammel vane er vond å vende...). En ny mariusgenser holder på å se dagens lys. 


Denne er til Ingrid, så planen var å strikke i størrelse 9 mnd så den blir passe til vinteren, men den ser monster-stor ut foreløpig. Kanskje den blir passe til neste vinter... Jeg som strikka prøvelapp og greier, skjønner ikke annet enn at størrelsene i oppskriften er veldig store!


Takk for koselige kommentarer på babyteppet i forrige innlegg, sånt gjør meg glad! :)


13. august 2012

Sommerens syssel

Sommerens prosjekt er ferdig! Midtsommer babyteppe og lue fra Pickles til lille søte nevøen min. Synes kanskje det ser litt sånn hippieaktig ut...men det kan jo være kult det og! Mottakeren var veldig fornøyd i hvert fall :)



I stedet for å bytte farge kun tre ganger, byttet jeg etter hver fjerde rad med vevstrikk. det angret jeg på etterpå da jeg så hvor mange tråder det var å feste!! ;) 


Jeg synes teppet ble litt smalt, så etter idè fra mannen strikket jeg på kanter i hovedfargen på langsidene (han bare tulla om å strikke på kanter "jeg visste ikke at det gikk an engang, jeg"). Men jeg sjekka at jeg gjorde riktig i forhold til oppskriften flere ganger underveis, men det skal visst være så smalt. Så i etterkant så jeg på Ravelry at det er flere som har kommentert dette, og anbefaler å legge opp 99 masker i stedet for 69. Tror kanskje jeg skal gjøre det hvis jeg strikker teppet en gang til, noe jeg kanskje gjør siden det er mange nye bebiser i vennekretsen :)




Nye prosjekter er allerede i gang, nå er det snart høst og ull-tid, me like!! :)